egyutt-let.jpg

A méltán világhírű pszichodramatista, Max Clayton pszichodráma elméletéről és gyakorlatáról szóló - Magyarországon először megjelenő - sorozatának első kötetét veheti kezébe az érdeklődő olvasó.

A végig izgalmas és magával ragadó, magyarázatokkal kiegészített, élettel teli leírás egy olyan világba kalauzolja el az olvasót, amely fellebbenti a fátylat életünk megélésének és lehetséges útkereséseinek titkairól, a színházról és művészetről, a kreativitásról, önmagunk megértésének akadályairól és a teljes élet kialakításának lehetőségeiről.

A pszichodráma megismerésén keresztül eljuthatunk önmagunkhoz, jobbá tehetjük életünket. Megélhetünk mindent, amit számunkra a létezés nyújt. Aki bejárja Max Clayton pszichodráma-bestsellerének összes terét minden ajtón benyitva, az biztos lehet abban, hogy az utolsó szavak elolvasása után bölcsebben és tudatosabban élheti tovább életét.

...egy olyan felfogást és megközelítést kísérlek meg átadni, amely egybeolvasztja a művészi érzékenységet, a világos gondolkodást és elemzést, a kommunikációt, az indítékot és a szeretetet.“   Max Clayton


A könyv megrendelhető 2.900,- Ft + 600, Ft postaköltség áron: somoskoi.soma@t-online.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pantharei.blog.hu/api/trackback/id/tr465599049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása