Műsorvezető: Kedves nézőink, sorozatunk mostani számában közvetítést adunk egy life coaching ülésről. Jes, a híres coach a folyamat elején tart Bud-dal, ez a második találkozásuk.  Nézőink kérésére szakkommentátorunk, Jim fogja magyarázni, hogy mit látunk, mit hallunk. Jó reggelt Jim!

Kommentátor: Szervusz, jó reggelt! Üdvözlöm a kedves hallgatókat, alighanem izgalmas perceknek nézünk elébe! Bőven lesz mit meggondolni, megérezni. Vágjunk is bele!
Úgy látom Bud kissé tétován lép be, de Jes hozza a tőle megszokott kezdeti lépéseket. Gyakorlatilag ebben az első pár percben el is dől, hogy mennyire lesz sikeres vagy mély az ülés. Jes Budhoz hasonló testtartásban ül, és az üdvözléshez kapcsolódó laza beszélgetés folyik. Bizonyára észreveszik a kedves nézők, hogy Jes nem csupán tükrözi Bud testtartását, hanem rá is hangolódik. Sok coach csak addig jut el, hogy tükrözze a coacheet, itt azonban többről van szó! Jes egy erős, de laza jelenlétet teremt, amiben bármi megnyilvánulhat. Kíváncsi vagyok a nyitó mondataira...

süti beállítások módosítása