Ha tetszik egy írás vagy felkeltette valami az érdeklődésedet, kérlek hagyj egy kommentet. Ha felhasználsz valamit, írd meg egy kommentben, milyen tapasztalataid voltak. Ugyanezt teheted, ha nem a pszichodráma érdekel, de isnpirációt merítesz valamiből.

Ha szeretnél írni egy cikket, keress meg emailben. Társszerzőimet általában arra kérem, hogy fotót is mellékeljenek cikkeikhez és írják meg, milyen módon kapcsolódnak a pszichodrámához. A Szép rovatban látható, hogy az élet minden területével kapcsolatos kérdést szívesen látok. Minden helyen megadom a forrásokat, amiknek alapján dolgoztam. próbálok minőségre törekedni az írásokban és a vizuális kommunikációban.

Futó projektek

Itt olyan kezdeményezéseket sorolok fel, amelyekhez tárt karokkal várok érdeklődőket, olyanokat, akiknek az adott téma érdekes, érdekük is lenne vele foglalkozni, stb. Minden témában szívesen veszem, ha valakinek nagyobb volumenű vagy nagyon eltérő elképzelése van az adott projektről (csak legyen!).

Pszichodráma marketingfilm készítés

Nagyon pörgős, gyorsan vágott, max 5 perces film, ami az élet drámaiságát emeli ki, mint annak központi tényét. Legyen alkalmas a gerillamarketingre, hangozzanak el benne a klasszikus pszichodráma alapállításai az életről (a spontaneitás és kreativitás a középpontban, mint a létezés magja, a pillanat elsőbbsége, a találkozás, a tele). A jelenetekben a drámaiság fokozására a gyorsítás és lassítás, a zenei aláfestés technikáit használjuk. Utalás történhet közismert drámai jelenetekre, de nem panelekből építkezik az egész (nem szegény afrikai gyerek és nem is paneldráma). A filmnek kifejezetten esztétikusnak kell lennie (itt bizonytalan vagyok, melyik esztétikai paradigma lenne megfelelő).

Keresek: koncepcionálót, vágót (Adobe Premiere Pro vagy afölött), és olyat, aki az egyes felvételeket megszervezi.

A saját forgatókönyvemet hamarosan itt közlöm.

Interjú a nagy öregekkel

Szeretnék egy interjúsorozatot készíteni a pszichodráma hazai nagy öregjeivel, akik az első és második hullámban tanulták és csinálták a pszichodrámát. A beszélgetés egyes részleteit videón rögzítenénk. A következő kérdésekre keresem a választ:

Keresek: Ide olyanokat várok, akik interjút csinálnának, vagy ugyanebben a témában nagyobb volumenű elképzelésük van.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pantharei.blog.hu/api/trackback/id/tr31844278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása